1 min read

veniture sada ima ISO 27001 certifikat!

Informacijska sigurnost naš je glavni prioritet. Tijekom proteklih nekoliko mjeseci intenzivno smo interno radili na dobivanju certifikata ISO 27001 i sada smo dosegnuli ovu važnu prekretnicu.

 

Što je ISO? 

Ukratko: ISO (Međunarodna organizacija za standardizaciju) je neovisna, međunarodna organizacija koja razvija i objavljuje standarde. Njegov cilj je postaviti globalno priznate standarde za različita područja kako bi se poboljšala učinkovitost, sigurnost i kvaliteta proizvoda, usluga i sustava.

ISO 27001 globalno je uspostavljen standard za informacijsku sigurnost i definira temelje informacijskog sigurnosnog sustava za zaštitu podataka tvrtke i kupaca. Ove standarde provjeravaju neovisne treće strane. Prema ISO 27001 tvrtka mora imati sustav upravljanja informacijskom sigurnošću, odnosno dokumentirani proces upravljanja povjerljivim informacijama tvrtke, procesima ljudskih resursa i IT sustavima.ISO Zertifizierung

 

 

A što to znači za naše kupce?

Zaštita podataka naših klijenata oduvijek nam je bila prioritet. Certifikacija ISO 27001 jasan je pokazatelj da naši proizvodi i usluge zadovoljavaju visoke standarde kvalitete, a istovremeno osiguravaju učinkovitost i kontinuirano poboljšanje našeg cjelokupnog poslovanja. Svaki od naših zaposlenika predan je zaštiti podataka naših klijenata i vrlo smo ponosni što smo primili certifikat ISO 27001 kao dokaz za to.

 

Sadržaj o Atlassian Cloudu koji bi vas također mogao zanimati: